bakgrunnsbilde Skarraeika rolig

Søk Kunst Rett Vest nå -søknadsfrist 15. april 2015

Kunst rett vest LOGO 

 

Kunst rett vest er Vestregionens største satsning innen kultur og Norges største regionale satsning på billedkunst og kunsthåndverk.

Ordfører Ann Sire Fjerdingstad og kultursjef Lidia Ivanova Myhre oppfordrer alle kunstnere til å søke deltakelse på Kunst rett vest 2015: "Øvre Eiker er en kulturkommune med mange dyktige kunstnere. Vi håper at mange vil melde seg på for å representere kommunen under felles utstillingen på Henie Onstad Kunstsenter i Bærum. Vi ønsker våre kunstnere lykke til."

 

Kunst rett vest1

Ordfører Ann Sire Fjerdingstad og kultursjef Lidia I. Myhre

med kunstnerne Yngvill Lassem, Margrethe Loe Elde og Anne

Pfeffer Gjengedal

Om kunst Rett Vest

Målet for Kunst rett vest er å styrke og vise mangfoldet av det profesjonelle kunstlivet i regionen samt å gjøre visuell kunst tilgjengelig for et bredt publikum, gjennom felles markedsføring av arrangementet. Med Kunst rett vest ønsker Vestregionen å skape en tradisjon for kunstnere og publikum i regionen. I løpet av åtte år har 289 kunstnere og 116.400 besøkende deltatt i arrangementet og i 2014 ble det omsatt kunst for over kr 1 024 000,-

Fellesutstilling på Henie Onstad Kunstsenter

Vi ser frem til å vise årets fellesutstilling for Kunst rett vest på Henie Onstad kunstsenter, - regionens fyrtårn innen billedkunst - og alle deltagende kunstnere vil her være representert.  3.-20. september. Tidsrommet for fellesutstillingen er utvidet med én uke jamfør tidligere år. Sal Haaken, begge sidefløyene samt korridoren som fører til Sal Haaken er arealene vi disponerer. Bærum er vertskommune og de legger til rette for et flott arrangement i regionens mest folkerike kommune. 

Kunst rett vest2

Kunst Rett Vest 2015 -fellesutstilling og åpne atelierer

 

Åpne atelierer og verksteder

For niende år på rad arrangeres den store kunstrunden i Vestregionen. Alle deltagende kunstnere er representert på fellesutstillingen. Samtidig er de selv til stede for å ta i mot publikum i sine atelierer og verksteder den 12.-13. og 19.-20. september 2015 i tidsrommet kl 12:00 - 17:00.

Søknad 2015

Hvem kan søke? Du må ha tilknytning til en av Vestregionens kommuner* ved at du har ditt daglige virke der i form av et atelier eller verksted. Bor du i Vestregionen og har atelier/verksted utenfor de 15 kommunene eller for tiden er «atelierløs» kan du søke med et alternativt visningssted. Les mer under søknadskriterier og husk at dette må være avklart før du søker. Har du spørsmål av lokal art, kontakt Kunst rett vests kommunerepresentant i Øvre Eiker kommune Ane Frederikke Bye mob 409 14 153. Søknadsfristen er 15. april 2015.

Linker

Søknadsskjema Kunst rett vest 2015 
Invitasjon til Kunst rett vest 2015