bakgrunnsbilde Skarraeika rolig

Ny spennende fotoutstilling på Rådhuset i Hokksund

Onsdag 26.februar 2015 åpnet kultursjef Lidia I. Myhre en ny, spennende fotoutstilling. Mennen bak utstillingen er fotograf Svein Roger Reberg opprinnelig fra Stjørdal, men bosatt på Darbu/Fiskum.

"Reberg sine fotografier bidrar til en fin stemning på rådhuset i Hokksund. Dette er vi glade for, og vi håper at det er flere som får med seg utstillingen og kanskje også kjøper et bilde", sier kultursjefen.

 

Utstilling Svein Roger Reberg1

 

Reberg jobber til vanlig som teknisk/prosessingeniør, men har alltid likt å ta bilder. Det er derimot ikke før de siste 3-4 årene at han har investert og lagt så mye jobb i bildene sine. Dette har gitt resultater og han har ikke tall på hvor mange bilder det har blitt på den tiden.

Bildene er varierte og spenner seg fra bl.a makro- (nærbilder),natur-, dyre-, dråpe-, konfirmasjons- og produktbilder. Se fotografens bilder her.

 

Han er opptatt av mangfoldet og det å ikke låse seg i en spesifikk sjanger.

Han sier selv: "Ønsket er ikke å tjene masse penger, men å vise mangfoldet og hva jeg driver med. Forhåpentligvis er det noen som liker det. Jeg har derimot et stort ønske om å bli kontaktet angående oppdrag."

 

Utstilling Svein Roger Reberg2